måndag 30 maj 2011

Vattenkyld, erbjuder luggable PS3 semi bekvämt spel för on-the-go livsstil

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/29/water-cooled-luggable-ps3-offers-semi-convenient-gaming-for-you/:
Vi har sett massor av handhållna konsol mods , men bara ett fåtal bärbara datorer - mest imponerande, Ben Heck's elegant PlayStation 3 - och PSHax medlem Pirate nyligen avslutat sin vattenkylda ta på den bärbara datorn PS3. Kylsystemet ersätter beståndet kylflänsar, vilket möjliggör en smalare design, och en mycket mer polerad än den sista vattenkyld version vi såg. Väger vid 15 pounds, det blev även ett inbyggt tangentbord och högtalare, en 500GB hårddisk och en 720p / 1080i skärmen. Om detta låter som din typ av maskin, satte Pirate det på eBay, där det för närvarande är på väg norrut på $ 1,500. Han är inte ute efter att göra en vinst, och lovade att efter det att kostnaderna en del av försäljningspriset kommer att gå till server kostnader på PSHax, med en annan del tillägnad hjälpinsatserna tornado i Joplin, Missouri. Kolla in videon efter pausen för att se denna best i aktion.

[Tack till alla som skickat detta i]

Fortsätt läsa Vattenkyld, PS3 erbjuder luggable semi bekvämt spel för on-the-go livsstil

Filed under:

Vattenkyld, PS3 erbjuder luggable semi bekvämt spel för on-the-go livsstil ursprungligen visades på Engadget på Sun, 29 maj, 2011 18:12:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PS3Hax , eBay | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar