måndag 30 maj 2011

HP Veer blir igenmurat, demonteras efter kontroll "Organ Donor" box

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/05/30/hp-veer-gets-bricked-disassembled-after-checking-organ-donor/:
Det finns ett talesätt "runt webOS världen ... något om att "det är omöjligt att tegel en webOS-enhet." Det visade sig, det är knappast fallet i dessa dagar - det newfangled Touch Dela teknik som är stoppade i den senaste omgången av HP-enheter är mäktig ombytliga, och en Rob Whitby har på något sätt lyckades vända sin Veer 4G i en dvärghöns Papperspress. Istället för att använda den som en projektil med ett sinne för att göra sin deposition försvinna, gjorde han det enda kvarvarande intelligent sak att göra: rippa den öppen, samtidigt glädje i att vägra ge en epidural. Det finns ingen video från den förmodade gut-vridande förfarande, men det finns en chockerande detaljerad redogörelse för nedkoppling länkade nedan. Ögongodis är bara ett klick bort, och ja, är donationer för en ersättare accepteras. Begravningen datum är dock fortfarande obestämt.

HP Veer blir igenmurat, demonteras efter kontroll "Organ Donor-rutan ursprungligen visades på Engadget på måndag, 30 maj 2011 14:52:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PreCentral Forum | källa WebOS Internals | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar