fredag 3 juni 2011

Apples icloud väskor sista stora skivbolag, kommer att kosta $ 25 / år för att registrera dig?

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/02/apples-icloud-bags-last-major-record-label-will-cost-25-yea/:
Vi hade hört att Universal var den enda holdout , och nu CNET säger att affären är klar - Apple har enligt uppgift tecknat alla de fyra stora skivbolag för sin kommande icloud tjänst. Vi ska ge dig alla detaljer bekräftade den 6 juni , men medan du väntar, här är några tankeställare: Los Angeles Times säger att Apple så småningom kommer ut någonstans runt $ 25 per år för ett abonnemang till molnet. Det kommer att hjälpa komplettera de 58 procent bit av kakan är det planerar att ta från musikindustrin efter låtar distribuerade om nätverket, och eventuellt en del annonsintäkter också. 30 procent kommer enligt uppgift att gå till etiketter, och ytterligare 12 procent till förlag, som kommer tydligen att skriva sina egna avtal med Apple i morgon.

Uppdatering: Det finns faktiskt en intressant skillnad mellan de två källorna här: LA Times rapporterar att Apples ta det vackert, saftiga 58 procent, men CNET säger att etiketterna kommer att ta 58 procent medan Apple hävdar dess traditionella 30 procent i stället. Vi undersöker.

Uppdatering 2: LA Times har uppdaterat sin pjäs, med olika procentsatser fortfarande - enligt uppgift kommer Apple att ta 18 procent, förläggare få 12 procent, och etiketter 70 procent av målet.

Apples icloud väskor sista stora skivbolag, kommer att kosta $ 25 / år för att registrera dig? ursprungligen visades på Engadget tor, 2 JUNI 2011 17:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa CNET , LA Times | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar