fredag 3 juni 2011

Sony Ericsson att visa upp över 20 nya spel optimerade för Xperia Spela

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/03/sony-ericsson-to-showcase-over-20-new-games-optimized-for-xperia/:
En sak som vi kritiserade i vår Xperia Spela granskning var bristen på spel särskilt anpassad till handhållna reglage. Så det är bara rättvist att nämna att en uppsjö av nya titlar är på horisonten - en del gammalt, lite nytt, men alla optimerad för detta specifikt märke av button-mosa. Headline agerar inkluderar Minecraft (en hamn vi redan har sett i aktion ) samt Rainbow Six: Shadow Vanguard och Battlefield Bad Company 2, som båda har båda varit härrör headshots på Ios enheter för ett tag nu. Hit PR efter rasten för hela listan av titlar, men förvänta dig inte mycket i vägen för prissättning eller tillgänglighet. Dessa detaljer kommer att tillkännages vid E3 nästa vecka, när Xperia Play måste konkurrera om uppmärksamheten mot Sony NGP . Gissa vi tålmodigt måste rulla tummarna tills det är dags att rulla dem med kraft.

Fortsätt läsa Sony Ericsson att visa upp över 20 nya spel optimerade för Xperia Spela

Sony Ericsson att visa upp över 20 nya spel optimerade för Xperia Spela publicerades ursprungligen på Engadget på Fri, 3 Jun 2011 07:57:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Sony Ericsson | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar