fredag 3 juni 2011

HTC meddelar OpenSense SDK och HTCdev erbjuder paradis innanför dess väggar trädgård

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/03/htc-announces-opensense-sdk-and-htcdev-offers-paradise-inside-i/:
Peter Chou är att dela HTC: s nåd på Uplinq 2011 med offentliggörandet av OpenSense SDK, där företaget hoppas kunna rekrytera utvecklare är villiga att skapa program speciellt för Sense 3,0 . Med hjälp av HTCdev gemenskapen, kommer programutvecklare får verktyg för att skapa en sömlös upplevelse mellan sina ansökningar och HTC: s användarmiljö (och samtidigt göra sina program oförenlig med icke-HTC telefoner). Under huden, kommer utvecklare att ges tillgång till proprietära API: er som stöder 3D visar och tablet pennor - som kan göra riktigt spelsessionen. Det finns för närvarande inget release-datum för SDK, men företaget har redan börjat namn för en sommar lansering. Så om du känner dig bekväm hjälper HTC bygga denna barriär runt Android är "öppen" mantra, föreställer vi oss att det finns en del ganska slick apps som väntar på att få liv. Hoppa avbrottet för medföljande PR.

[Tack, Jonny och Eric]

Fortsätt läsa HTC meddelar OpenSense SDK och HTCdev erbjuder paradis innanför dess väggar trädgård

HTC meddelar OpenSense SDK och HTCdev erbjuder paradis inuti sin "trädgård ursprungligen visades på Engadget på Fri, 3 Jun 2011 01:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa HTCdev | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar