fredag 3 juni 2011

T-Mobile myTouch 4G Slide blir fotograferad med Gingerbread kan debut nästa månad

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/02/t-mobile-mytouch-4g-slide-gets-pictured-with-gingerbread-may-de/:
Vi visste inte det var möjligt, men Mr Blurrycam just kommit ut-Blurrycam'd. Efter att ha fått lite kvalitet hands-on tid med FCC denna vecka, T-Mobile myTouch 4G Slide hade en kort fotosession visa upp några av sina tillgångar. Bilderna, som en av BGR: s källor, ge oss en kort titt på enhetens tangentbord och några av dess programvara specifikationer. Den myTouch 4G Slide verkar fungera Android 2.3.4 - samma version av Gingerbread finns på Nexus S - och de senaste iteration av HTC Sense UI. Denna källa bekräftas också en 8 megapixelkamera och retade att telefonen går "så smidigt som de htc Sensation "och skärmen" är inte mycket att skriva hem om. " Vi hör att myTouch 4G Slide är penslade in första halvan av juli, och ser ut att bli en väldig fin QWERTY-slide alternativ inom T-Mobiles Android stabil. Eller så kan lika bra som en titt med tanke på omständigheterna.

T-Mobile myTouch 4G Slide blir fotograferad med Gingerbread kan debut nästa månad som ursprungligen visades på Engadget tor, 2 Jun 2011 18:36:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink PhoneScoop | källa BGR | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar