fredag 3 juni 2011

OnLive outs universell trådlös handkontroll, sömlös komma integration och mer - vi testar tablet erfarenhet på HTC Flyer (video)

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/02/onlive-outs-universal-wireless-controller-seamless-facebook-int/:
Vi sa ju att OnLive skulle komma till tablets, TV-apparater och andra enheter för ett tag sedan, men kanske du var förargad av tanken att kontrollera Duke Nukem via pekskärmen eller IR. Tja, oroa dig inte mer, eftersom OnLive har gjort en Universal trådlös handkontroll för att ge dig konsolen kontroller på alla OnLive-kompatibel enhet. Företagets hemliga sås kan den ansluta direkt till din skiffer eller smartphone, och det finns också en USB-dongle för användning med datorer och icke-Vizio TV. Vi frågade företagets VD Steve Perlman vad som fanns i hans trådlösa häxor "brygd, men allt han skulle berätta för oss är att svart magi är inte Bluetooth. Vi fick se den nya styrenheten i person, och det finns ingen märkbar skillnad mellan den och en som kommer med MicroConsole - de ser likadana ut och de spelar samma, plus den nya gamepad har en 802.15.4-radio för bakåt- förenlighet med den MicroConsole också. Tyvärr dongle är det ännu inte redo för bästa sändningstid, men vi är att det blir en "lite större" än Logitechs lilla Unifying-mottagare .

När vi gick hands-on med den nya regulatorn, det var hopkopplad med HTC Flyer . Vi hade väntat att se OnLive service på HTC: s nya tablet, och erfarenheten gjorde ingen besviken - i vår korta tid med enheten, var spel lika bra på Flyer som på en PC, med lite fördröjning och samma kvalitet grafik. Förutom de Flyer och Vizio via maskin , flera enheter många att ansluta sig till OnLive familjen i år, även om Steve inte skulle berätta för oss vem som tillverkar dem. Han sa att oavsett vad märkes är på framsidan av boxen, hoppas bolaget att ha 50 miljoner Blu-ray spelare och 25 miljoner TV-apparater Internet levereras med tjänsten ombord i slutet av året. Att slå det målet, företaget har ett samarbete med Intel för att få streaming gameplay till enheter packning Atom CE4100 kisel som börjar i höst.

Hot maskinvara få inte ditt spelande safter flödar? Tja, vad sägs om några smidig integration med sociala nätverk? That's right, det OnLive spelat FOTKURTIS med Facebook och hjälper användaren att starta spel direkt från deras profilsidor. Det finns också automatiska "Brag Clip" Videouppladdningar (att dela dina bästa spel träffar) och inlägg vägg för att låta folk veta när du börjar spela - med tillhörande länkar så att de kan titta på eller delta i. Alla dessa nya godsaker kommer att visas på E3 nästa vecka, men om du hungrar efter mer information just nu, video och PR efter rasten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar