fredag 3 juni 2011

Microsoft säljer 55 miljoner Xbox 360-konsoler, hävdar att konsol historia

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/03/microsoft-sells-55-million-xbox-360-consoles-claims-thats-cons/:
Om du arbetar för Sony du kanske vill gå titta på TV just nu - det finns något på Discovery om strutsar och sand. Under tiden, låt Microsoft bara vi vet att det är sålt 55 miljoner Xbox 360 º globalt, vilket är mycket sannolikt tillräckligt för att behålla sitt försprång över PS3. Dessutom försäljningen i USA är 360 accelererar fortfarande sex år i sin livscykel, tack vare uppdateringar som Kinect - och Microsoft skryter med att "ingen annan konsol i historien kan göra det påståendet." Huzzah. Nu är vi inte dem att rycka pennan från segrarens hand, men kom ihåg: Detta påstående grundar sig på amerikanska statistik, medan PS3 har i allmänhet klarar sig bättre i andra regioner. Vad mer, varken Wii eller PS3 har ännu inte nått sin sjätte födelsedag, så historien är inte över. Inte desto mindre diagrammet efter rasten göra Microsofts resultat ser jävligt imponerande. Varför är det så att när du är ner , livet bara går att sparka?

Fortsätt läsa Microsoft säljer 55 miljoner Xbox 360-konsoler, hävdar att konsol historia

Microsoft säljer 55 miljoner Xbox 360-konsoler, hävdar att konsolen historia ursprungligen visades på Engadget på Fri, 3 Jun 2011 13:17:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Major Nelson | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar