fredag 3 juni 2011

Sonos S3 / Play: 3 trådlös allt-i-ett högtalarsystem läckt av FBI

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/03/sonos-s3-play-3-wireless-all-in-speaker-system-leaked-by-the-f/:
Titta vad FCC dras in: det är en helt ny, oanmälda alla-mot-en högtalare för att ingå i ditt Sonos trådlösa ljudsystem. En mini S5 , om du vill, som går under namnet "Play: 3" enligt den svartvita FCC etiketter - ett tips på svart och vitt erbjudanden precis som S5. Märkligt nog FCC docs hänvisar också till Play: 3 som "S3" i enlighet med Sonos S5 nomenklaturen. Vår vän Dave Zatz spekulerar i att den ringa storleken och namnet är en bra indikator på att S3 / Play: 3 kommer att innehålla en trio av förare och hängivna digital förstärkare, besläktad med S5 fem (två diskanter, två mellanregister och en subwoofer). Och vet ni vad? Vi skulle behöva enas. Nu, med tanke på S3: s storlek och Sonos visad förmåga att använda programvara för att perfekt synkronisera ljud över dussintals Sonos lådor, måste du förlåta oss för undrar om Sonos har en trådlös 5,1 teater lösning hem i rockärmen. Tja Sonos, eller hur? Bevis på Play: 3 vs S3 namnkonventioner kan hittas efter rasten.

Fortsätt läsa Sonos S3 / Play: 3 trådlös allt-i-ett högtalarsystem läckt av FBI

Sonos S3 / Play: 3 trådlös allt-i-ett högtalarsystem läckt från FBI som ursprungligen visades på Engadget på Fri, 3 Jun 2011 05:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Zatz inte roligt | källa FCC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar