fredag 3 juni 2011

HTC EVO 3D går sin WiMAX av FCC på väg till Sprint

Intressanta nyheter på webbadressen:http://www.engadget.com/2011/06/03/htc-evo-3d-walks-its-wimax-by-the-fcc-on-its-way-to-sprint/:
HTC Evo 3D går sin WiMAX av FCC på väg till en date med Sprint
Det ser ut som om vi är ungefär tre veckor kvar till vår första dosen av glasögon utan 3D på en smartphone, och Sprint kommer att vara den att få er alla skelögd. Men innan du kan hålla en enhet som HTC's EVO 3D till din huvud, FCC har att se till att det inte kommer att göra något alltför otäckt till din grå. Telefonen och dess myriad av antenner - som omfattar CDMA, EVDO, WiMAX, Bluetooth och WiFi - alla sprang gatlopp framgångsrikt, och i processen, exponerade en lång lista med komponenter. Nej, tyvärr, det finns ingen nedkoppling sysslar med det här, men vi vet nu modellen antalet nästan varje större utrustning inklämd bakom parallax-barriär skärmen, från Qualcomm processor till dess Broadcom trådlösa chipset. Verkligen, dock endast behöver du veta en sak: 24 juni .

HTC EVO 3D går sin WiMAX av FCC på väg till Sprint ursprungligen visades på Engadget fre, 3 juni 2011 04:10:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Trådlös Goodness | källa FCC | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar