söndag 31 juli 2011

3DS NES Ambassadör Program spel kommer att lägga till multiplayer, andra funktioner

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/30/3ds-nes-ambassador-program-games-will-add-multiplayer-other-fea/:
Nintendo 3DS
Nintendo vill verkligen göra det upp till dig som redan skalade ut $ 250 för 3DS, mot bakgrund av den hotande $ 80 prisfall . Du har förmodligen redan visste att du skulle vara att få en hög med gratis NES spel den 1 september, men du kan också förvänta sig att aktualiseras och förbättras framöver. Dessa kommer inte att vara halvhjärtade portar som får skjuts ut till early adopters, full av buggar, och bortglömda. Någon gång senare i år, kommer de att erbjudas som betalas versioner genom eShop med funktioner som multiplayer samtidigt spela. Den bästa delen? De som är behöriga för ambassadör-program kommer att få fria uppgraderingar till detaljhandeln version. En funktion som vi kan berätta brukar läggas är dock 3D - den klassiska titlar som Legend of Zelda och Super Mario Bros kommer att förbli lyckligt tvådimensionell.

3DS NES Ambassadör Program spel kommer att lägga till multiplayer, andra funktioner publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 30 Jul 2011 19:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Joystiq | källa IGN | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar