söndag 31 juli 2011

Fråga Engadget: Vad är det bästa i förbetalda trådlösa?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/30/ask-engadget-whats-the-best-deal-in-prepaid-wireless/:
Vi vet att du har frågor, och om du är modig nog att be världen för svaren, här uttaget att göra det. Veckans Fråga Engadget förfrågan kommer till oss från Alejandro, som är ute efter att tjäna pengar på det plötsliga överflödet av helt respektabla förbetalda smartphones. Om du vill skicka in en förfrågan av din egen, slå oss en signal på fråga [at] Engadget [dawt] com.

"Jag funderar på att ta en ny telefon med en förbetald tjänst. Vad är det bästa förbetalda telefonkort service i form av en pris-, telefon urval och andra klockor / visselpipor. Tack!"

Vi gissar att han är ute efter en smartphone här, så innan du skriker "Cricket!" och kör för kullarna, ge lite hänsyn till folk som Virgin Mobile och Boost Mobile, bland andra. Någon av er haft en särskilt charmig upplevelse med ett förbetalt leverantör? Tala upp i kommentarerna nedan!

Fråga Engadget: vad är det bästa i förbetalda trådlösa ursprungligen visades på Engadget , lör, 30 Jul 2011 22:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar