söndag 31 juli 2011

OMG / JK: The Man In The Yellow Jacket

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/zSjsT0i3rhs/:

Vi är tillbaka för en ny episod av OMG / JK - med båda dina värdar återförenades i TCHQ studion (jag var tillbaka i SF för våra mobila första CrunchUp ). Åh, och denna episod även en cameo av en man i en stor gul jacka. Jag ska inte förstöra det.

Vi drar igång veckans avsnitt genom att dyka in i Twitter: s nya annonsformat, vilket gör märken att placera Uppflyttade Tweets på toppen av deras anhängare "strömmar. Twitter har länge lekt med olika annonsformat - kommer detta att en vänlig användare, eller bara irritera dem?

Nästa upp har vi Facebook hemliga iPad ansökan, som läckt ut som en del av en officiell uppdatering till sin iPhone-applikation. MG fick händerna på programmet och testade det innan Facebook skära av tillgång, och hans första intryck är bra - ratta in för att få detaljerna.

Slutligen diskuterar vi Airbnb senaste fiasko, där en värd hade sina hem förstörda av gäster och hur start har svarat på frågan. Observera att denna episod blev skjuten för några dagar sedan, så vi inte diskutera våra senaste inlägg om situationen.

Här är några inlägg som är relevanta för denna veckas episod:

Prenumerera på oss på iTunes!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar