söndag 31 juli 2011

Logitech släpper officiellt Revue priset till $ 99 idag, klargör "mer avkastning än försäljning" anmärkning

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/31/logitech-drops-revue-price-to-99/:
Google TV inte värt 300 ben till ya? Hur är det om en cool Benjamin? Som utlovat har Logitech skurits ner priset på sina Revue set-top-box från $ 299 till $ 99 på sin egen webbplats och hos återförsäljare som Best Buy, som ger potentiella kunder något väldigt frestande att tänka tillsammans med möjligheten att köra Honeycomb på tv direkt . Oh, och den mycket rapporterat nugget från sitt resultat om "avkastning överstiger försäljning"? Det bör nog påpekas att var inte om avkastning från slutanvändare, som företaget säger "har i genomsnitt på nivåer jämförbara med andra Logitech-produkter", men från distributörer och återförsäljare säljer det mesta av sin hårdvara till. Så, du i, eller är du fortfarande håller ut för 90 procent av försäljningen som kan eller inte kan aldrig förverkligas?

Fortsätt läsa Logitech släpper officiellt Revue priset till $ 99 idag, klargör "mer avkastning än försäljning" anmärkning

Logitech officiellt droppar Revue priset till $ 99 idag, klargör "mer avkastning än försäljning" kommentar publicerades ursprungligen på Engadget på Sun, 31 Jul 2011 13:28:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Android Central | källa Logitech , Best Buy | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar