söndag 31 juli 2011

Square Bearbetning Nu $ 4 miljoner i mobila betalningar per dag

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/ub-iSmYR3QE/:

Skölj med $ 100.000.000 i ny finansiering, är torget fortsätter att växa som ogräs i den mobila betalningar utrymme. Efter att ha passerat 3.000.000 $ markerar slutet av maj, Square bearbetar nu $ 4 miljoner i mobila betalningar dagligen och är på väg att nå över 100 miljoner dollar i transaktioner i juli. Och COO Keith Rabois berättar att han räknar företaget med att fördubbla denna volym av oktober.

I slutet av juni höjde torget en massiv omgång av finansieringen som värderade företaget över 1 miljard dollar. Vid tidpunkten för offentliggörandet, det var visat att torget var behandlingen nästan 4 miljoner dollar i betalningar per dag, men företaget har överträffat som markerar en månad senare. Rabois berättar internationell expansion är en del av nästa fas av tillväxt. Han räknar med att första lanseringen betalningar kapacitet utanför USA 2012.

Och iPad användning av Square är på uppgång, speciellt efter att företaget lanserat en störande ny iPad att byta kassaapparater och kort lojalitet. Uppdelningen i form av användning är iPad (21%), iPhone (45%), iPod (3%) och Android (31%).

Under det senaste året har Square sänt mer än 500 tusen läsare kreditkort , bearbetar mer än en miljon transaktioner per månad. Och Square enheter är nu säljs i Apple Stores .

I grund och botten, om du inte tog Square på allvar, kanske du bör tänka om.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar