söndag 31 juli 2011

Netflix plugin för ChromeOS träffar v1.0.2 är en officiell release runt hörnet?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/31/netflix-plugin-for-chromeos-hits-v1-0-2-is-an-official-release/:
När Google Chromebooks började anlända utan Netflix streaming vi hade blivit lovade att vi var förutsägbart bummed , men som kan åtgärdas snart. Medan Chromebook ägare anpassade till beta-kanal uppdateringar först märkte en post för en Netflix plugin förra månaden, är det ändå inte kunde faktiskt spela upp filmer och verkade inte på äldre, single-core Atom driven Cr-48 bärbara datorer. Spola fram till nutid, där en av våra vänliga kommentar moderatorer har masterofrandom upptäckt denna uppdaterade v1.0.2 plugin lurar i djupet av sin mördade på 12-incher . Det finns fortfarande ingen uppspelning för att tas, men vi är att räkna Netflix inte uppdatera versionsnumret senaste 1,0 eftersom det är äntligen listat ut det perfekta systemet köhantering. Chromebook ägare eller blivande ägare (och i förlängningen Linux-användare) fortfarande väntar Titta Direkt streaming - din varningsnivå är på Vermilion.

[Tack, masterofrandom]

Netflix plugin för ChromeOS träffar v1.0.2 är en officiell release runt hörnet? ursprungligen visades på Engadget på Sun, 31 Jul 2011 00:48:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar