lördag 23 juli 2011

BlackBerry Bold 9790 Bellagio erbjuder osanktionerad tutorial (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/23/blackberry-bold-9790-bellagio-offers-unsanctioned-tutorial-vide/:

Tja BlackBerry fans, ännu en variant av den djärve gör nu rundor på internet: det är 9790, annars känd som Bellagio. Trots att enheten var först läckte i slutet av maj - där vi lärde oss att det skulle funktionen BlackBerry 7 OS , 8 GB internt minne, pekskärm, och NFC - RIM: s senaste QWERTY följeslagare har legat under radarn ända sedan dess. Nu är det återkom i några officiella tutorials, som avslöjar ett välbekant användargränssnitt . Även två andra filmer har utsikt över mobilens utsida profil och en snabb titt under batteriluckan. Varför är Lazaridis och Balsillie prepping detta till försäljning när Bold 9900 har ännu inte att nå konsumenterna? Allt vi behöver är en och samma hårdvara och specifikationer bygger inte ett övertygande argument. Visst, sa RIM det skulle släppa syv kommande smartphones under de kommande månaderna, men har inte dess ledare lärt sig att mindre är mer? Följ källa för en längre titt på redundans.

BlackBerry Bold 9790 Bellagio erbjuder osanktionerad tutorial (video) ursprungligen visades på Engadget , lör, 23 Jul 2011 06:26:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Stuff.tv | källa CrackBerry | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar