lördag 23 juli 2011

Lulz? Den "Murdoch Läckor Project" Får en målsida

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/8kR-h6MgoWI/:

Under den senaste veckan, det har varit ganska lite nyheter virvlar runt Rupert Murdochs imperium, bland annat nu senast den numera ökända LulzSec är Pwnage av The Sun , News Corp dagliga tabloid tidning. På måndagen nålas den lösa nätverk av glada hacktivists hackade in i solen, en falsk nyhetsartikel om Murdochs förmodade död på hemsidan, omdirigerade platsen till sin Twitter sida och fällde ett antal andra News Corp och News International webbplatser i ett svep.

Om inte det vore nog, på torsdagen, hacker känd som "Sabu" (som enligt uppgift knuten LulzSec och Anonym påstod) att ha 4 GB värde av e-post , eller "sol brev" som kan "explodera hela det här fallet" som var samlats in under hacking. Sabu var naturligtvis, med hänvisning till den pågående News Corp / News Of The World skandalen , där ledande befattningshavare har anklagats, några greps (och på prov) för olaglig telefonavlyssning av alla, från kändisar till mord offer.

Det har sedan dess varit oklart huruvida LulzSec skulle släppa några eller någon av de e-postmeddelanden för allmänheten, men AnonymousIRC, för en, indikeras via Twitter kan de inte. Även om detta påstående förblir intakt, har vi upptäckt bara på denna webbplats: " MurdochLeaks.org ", som verkar vara målsidan där Lulzsec / Anon. kan dumpa någon, några - eller alla - av News International e byte.

Från och med nu, är platsen tom, med endast en "Murdoch läcker" rubrik, åtföljd av följande text: "Kommer snart ... som volontär med projektet kontakta oss på 18009275@hush.com". Och, naturligtvis, en länk till ett Twitter-konto , inskriven med: "Starta snart ... Att Rupert Murdoch, News Corp och News International till svars."

Dessa hackare älskar att Twitter.

Återigen, att vara tydlig på denna punkt är det inte klart vem som äger sajten, men vi tittar in i den. ( Förmodligen Louise båt .) Och med "läckage" i rubriken, alla tecken pekar mot att detta är en Lulzsec / Anon. produktion.

Om sajten gå live kommer vi givetvis uppdatera med fler. Och om inte, kan vi publicerar bara 18 fler berättelser ändå.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar