lördag 23 juli 2011

Google förvärvar PittPatt, vill känna dig på ett ansikte mot ansikte

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/23/google-acquires-pittpatt-wants-to-know-you-on-a-face-to-face-ba/:
Googles tyst Pitter-smattrande sin tillgreppsbrott vägar tillbaka in i kontroversiella rike tekniken för ansiktsigenkänning . För att göra det, åkte bolaget ut sin överdimensionerade plånbok att vika Pittsburgh-baserade PittPatt i Mountain View Borg. Grundat av en trio av doktorer från Carnegie Mellon University, är specialiserat här tre man starka outfit i den typ av objekt erkännande programvara du har lärt känna som "taggning". Är detta en omkastning av Do No Evil tech jätte föregående waffling på tvivelaktiga visioner tech , eller bara ännu en massiv vapen i sitt sociala nätverk korståg mot Facebook ? Vi skulle fela på sidan av båda, även om företagets nya anställda inte är exakt spelar sina kort för oss att se. En kort redogörelse för triumvirat webbplats gör vaga nämner "datorseende teknik" är kärnan i Googles produkter och pekar på Techs planerade integrationen i foto, video och mobila applikationer. Så i princip, förväntar sig att se Picasa, glasögon, YouTube och Google + titta på dig när du stoltsera dina vägar Internet kändis till att framsidan kamera.

Google förvärvar PittPatt, vill känna dig på ett ansikte mot ansikte ursprungligen visades på Engadget , lör, 23 Jul 2011 11:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Wall Street Journal Bloggar | källa PittPatt | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar