lördag 23 juli 2011

Gerber Steady multiverktyg inkluderar stativ, sätter Bear Grylls och Ken Rockwell på gemensam grund

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/23/gerber-steady-multi-tool-includes-tripod-puts-bear-grylls-and-k/:
Någonsin varit på en sex mil vandring och behövde en miniatyr stativ för att knäppa en bild på dig och dina kolleger upptäcktsresande? Ja, vi har varit där också. Som tur är, är Gerber kastar en välbehövlig, men oftast för betungande, kamera tillbehör till ett av sina kommande Multiverktyg. Se, Steady, en ny medlem av bolagets mångsysslare verktyg familj. Men den här, med dess benpar på ena sidan och ett fällbart stativ skruv på den andra, kommer att göra det viktiga gruppbilden i mitten av ingenstans mycket mindre av en utmaning. Naturligtvis är den vanliga 12 verktyg arsenal ingår tillsammans med en kniv ... Kanske för att öppna alla frustration, ingår minneskort och torkade paket måltid som du kommer att bära med sig. Du kommer att kunna rycka fickan verktyget upp någon gång nästa år för 65, flyttar din Joby ett steg närmare arbetslöshet.

Gerber Steady multiverktyg inkluderar stativ, sätter Bear Grylls och Ken Rockwell på gemensam grund publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 23 Jul 2011 15:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink SlashGear , Uncrate | källa Gerber | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar