lördag 23 juli 2011

Giant kroppen av vatten som finns i rymden, hävdar svart hål det bara var återfuktande

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/23/giant-body-of-water-found-in-space-black-hole-claims-it-was-jus/:
Är det en intergalaktisk vågbassäng, eller bara en hungrig, hungrig Quasar? Det visade sig att det är lite av båda - ja, inte vågbassäng lite, men det är vattnig. En NASA -finansierade titta in i yttersta delarna av kosmos har upptäckt denna "utfodring svarta hål" 12 miljarder ljusår bort. APM 08.279 5255, eftersom denna kompakta massa av oundvikliga undergång kärleksfullt kallas, har varit smaska ​​på vattenånga och spyr ut energi. Hur mycket H2O exakt? Det är bara de "största och längst bort reservoar av vatten som någonsin upptäckts i universum", och den väger in på 140 biljoner gånger beloppet i våra hav. Beläget genom samarbete mellan två grupper av astronomer och deras stjärna-stirra utrustning - Z-Space instrument vid California Institute of Technology submillimeter Observatory på Hawaii och Plateau de Bure Interferometer i de franska Alperna - detta vattenlösning upptäckten bevisar den våta grejer är mer universellt allestädes närvarande än vi en gång trodde. Också surfa utlänningar, eller hur?

Giant kroppen av vatten som finns i rymden, hävdar svart hål det bara var återfuktande publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 23 Jul 2011 12:37:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa NASA | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar