lördag 23 juli 2011

Guitar Hero att uppstå, omformats och starta återföreningsturné

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/23/guitar-hero-to-be-resurrected-retooled-and-launch-reunion-tour/:
Guitar Hero Resurrection Sluta sorg wannabe rockstjärnor - Guitar Hero kommer tillbaka. Vi hörde rykten om dess död var betydligt överdrivet , men nu ordet har kommit direkt från Activision Blizzard VD Bobby Kotick att spelet närvarande återuppstått för en modern, mer krävande publik. Som han sade Forbes, "vi ska ta ut produkterna på marknaden, och vi kommer inte att berätta för någon vad vi gör för en stund ... vi kommer att använda nya studior och återuppfinna Guitar Hero . Och så det är vad vi gör med det nu. " Så där du går - Guitar Hero går i pension bara var tillfällig. Som alla bra artist det kommer tillbaka innan du ens haft en chans att missa det. Ser ut som koncessionen kommer att hålla gunga väl ut förbi sin prime. Vad är konsolen motsvarar spela en State Fair?

Guitar Hero att uppstå, omformats och starta återföreningsturné ursprungligen visades på Engadget , lör, 23 Jul 2011 03:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Reg Hardware | källa Forbes | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar