lördag 23 juli 2011

Panasonic Raboo UT-PB1 e-läsaren får tjänsteman, fungerar mer som en tablet

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/22/panasonic-raboo-ut-pb1-e-reader-gets-official-acts-more-like-a/:
Panasonic tog redan sin UT-PB1 läsplatta ut för en steg-och upprepa på e-bok Expo Tokyo i år, men behöll en del viktiga detaljer och ting. Nu tablet läsplatta är klar för sin officiella komma ut part. Den 7 tum, är färgpekskärm Raboo UT-PB1 inställd på att lanseras i Japan den 10 augusti, detaljhandel på ca 34.800 ¥ (det är $ 444) och förpackning 600 plus "pre-visningsformat böcker." Det finns en Android OS som körs på en ospecificerad dual-core processor i den boken-imitera yta med egna UI slathered över hela sig - så blir det inga tablet-esque ståhej här, ännu. Den 400 gram (14 gram) handburna levereras också försedd med 8 GB lagringsutrymme, WiFi, Bluetooth, microSDHC, stöd till olika video-och ljudfiler, och förpackningar grundläggande webb och program e-post. Låter som en hängiven läsning enhet för dig? Tyvärr spelar det bara skönt med XMDF e-bok-formatet, så om du är intresserad av att plocka en upp, du kommer vara knutet till Rakuten e-bokhandel. Kolla in videon nedan för en glimt av den icke-fliken i aktion och kanske även lite tandläkarutbildning docka cameo .

Fortsätt läsa Panasonic Raboo UT-PB1 e-läsaren får tjänsteman, fungerar mer som en tablet

Panasonic Raboo UT-PB1 e-läsaren får tjänsteman, fungerar mer som en tablet ursprungligen visades på Engadget fre, 22 Jul 2011 19:29:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Akihabara News | källa Panasonic (översatt) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar