torsdag 7 juli 2011

BlueAnt grenar ut från Bluetooth, sätter sin trådbundna Embrace hörlurar upp för förbeställning

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/06/blueant-branches-out-from-bluetooth-puts-its-wired-embrace-head/:
Vi antar att det är inte alla företag som kan satsa sitt rykte på Bluetooth headsets ensam. BlueAnt , ett varumärke mest känd för sin röststyrd öronsnäckor, gör sig redo att skicka ett headset för trådbundna övertalning. Det du ser där uppe är Embrace, ett par bekväma utseende on-ear hörlurar med läder kuddar, en integrerad mikrofon och iPhone-kompatibel kontroller som låter dig ringa samtal och spela upp, pausa och hoppa över ljudspår. Den har en 69-tums kabel och levereras med en praktisk 3,5 mm-till-6.3mm adapter och konstläder fall, men för det mesta, vi har en sweet spot för headset som vika platt. Bolaget inte förväntar sig att de fartyg för ett par veckor, vilket ger dig lite tid att börja spara upp erforderliga $ 199.

BlueAnt grenar ut från Bluetooth, sätter sin trådbundna Embrace hörlurar upp för förbeställa ursprungligen visades på Engadget on Wed, 6 Jul 2011 20:09:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | källa BlueAnt | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar