torsdag 7 juli 2011

Josh Harris tar sin Bredband Stad att kicken

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/I1kVQOa9LYU/:

Under det senaste året har Josh Harris försökt få finansiering för sin Wired City-konceptet . Det är en crowdsourced internet-tv-station där alla tittare är också de programföretag, multicast för varandra och World Wide Web.

Om detta låter lite som dokumentären filmen vi lever i Offentliga det beror på att Harris var sitt ämne. Han grundade också Jupiter Communications och Pseudo ett decennium sedan, men han är lite excentrisk. Hans ultimata vision för Wired City är vilda (kolla in min intervju med honom från förra året nedan). Harris sa en gång att allt han behövde var $ 50 miljoner att bygga den. Jag föreslog att han kanske vill börja med en mindre, billigare bit av den för att bevisa det.

Nu är han tagit sin idé att kicken , där han försöker höja med $ 25.000 till att bygga en "net-tv pilot." som sannolikt kommer att nog för uniformer, och kan hjälpa honom säkert lite ängel pengar för att få en riktig produktion går. "Ännu viktigare," berättar han, "det är en avgörande publik intresse i sak."

I denna första dag har projektet redan tagit upp $ 2108. Jag slår vad om han kunde lyfta hela $ 500.000 på kicken om han ville. Den är perfekt för kicken eftersom det är typ av halv-film, halv-Internet start.

Du kommer inte få några aktier i Wired City för att bidra, men du får "privilegier för att vara en av grundarna," inklusive "en dag av cyber-lever på Wired staden som (inte kunna överlåtas)" och kanske även en " . Wired Stad kadett bandana "Om du lovar $ 2500 eller mer får du:

En Bredband stads officiella klänning enhetlig inklusive jacka, byxor, strumpor, underkläder, krage, t-shirt och formella hatt. Sju dagar (för fyra) av cyber-lever på Wired stad set (överlåtas). Plus ett år av VIP-status (inklusive prime Capsule Hotel kaserner), en personlig video assistent och särskilda befogenheter / privilegier. PLUS 20 tusen BoWC krediter.

Nå, vad väntar du på?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar