torsdag 7 juli 2011

Steve Ballmer att leverera CES keynote, Windows 8 kommer att bli den riktiga stjärnan

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/07/steve-ballmer-to-deliver-ces-keynote-windows-8-will-be-the-real/:
Windows 8 och Steve Ballmer
Det är svårt att tro, men med showen fortfarande sex månader bort, är vi redan får bombarderas med CES -relaterade e-post. Vi har en bit av spännande nyheter att rapportera i detta tidiga skede av spelet: Steve Ballmer är inställd på att sparka igång festen med preshow inledningsanförande den 9 januari och det är ett säkert kort presentationen kommer att laddas med Windows 8 godhet. Nu, exakt vad vi får se när ett tillförlitligt retbara Microsofts vd intar scenen är fortfarande ett mysterium, men WinRumors "lite birdies har varit viskar om en publik beta av den kommande OS och demonstrationer av både Intel-och ARM -baserade tablets - - förutsägbar, men ändå spännande framtidsutsikter. Kolla in PR efter pausen.

Fortsätt läsa Steve Ballmer att leverera CES keynote, Windows 8 kommer att bli den riktiga stjärnan

Steve Ballmer att leverera CES keynote, Windows 8 kommer att vara den verkliga stjärnan ursprungligen visades på Engadget on Wed, 7 jul 2011 08:20:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa WinRumors | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar