torsdag 7 juli 2011

Plysch kameralinsen kuddar få dig genom natten, godkänt koala kram

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/07/plush-camera-lens-pillows-get-you-through-the-night-koala-hug-a/:
Här är något du kan krypa upp med efter de långa vintern ... photoshoots? Rakt ut i det finns något för alla avdelningen kommer en trio av plysch leksak kameralinser - i Nikon 35mm, Canon 50mm och 24-105mm sorter - för även de mest kräsna fritids-kännare. Dessa handgjorda delen fleece, kände en del skapelser är frukten av Plushtography s shutterbug-besatt arbetskraft och komma "pre-kramades av en grupp koalor för att säkerställa maximal huggability" - vi antar att Olivia Newton-John var upptagen. Kuddarna allt från amatör till expert, i enlighet med deras objektiv typ och kan lätta din plånbok till ett belopp på 35 - 65 $ smackeroos. Dessa linser kommer inte att genomsyra dig med någon magisk pro-fotografiska skicklighet, men de ska visa sig vara en intressant sovrummet konversation bit .

Plysch kameralinsen kuddar få dig genom natten, godkänd koala kram ursprungligen visades på Engadget on Wed, 7 juli, 2011 05:05:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink CNET | källa Plushtography | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar