torsdag 7 juli 2011

Motorola Droid 3 upp för beställning, hjälper till att inleda Verizons nya data planer

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/07/motorola-droid-3-up-for-order-helps-to-usher-in-verizons-new-d/:
Vad bättre sätt att öppna en ny era av begränsade, differentierade uppgifter planer än att ta det på tillbaka till QWERTY-reglaget som hade en stor del av att starta Android revolutionen? Att telefonen var den ursprungliga Droid och nu sitt barnbarn, den Droid 3 , är ute ur dagis och upp för beställning på Verizons sida. Full-priset är $ 459,99, men på kontrakt den kommer du tillbaka ett ganska rimligt $ 199,99. För att du får en 1 GHz, dual-core processor, 4-tums QHD skärm och en åtta megapixel kamera på baksidan. För att få det du behöver ett av Verizons nya data planer , som börjar på $ 10 per månad för 75 MB och gå på upp till $ 80 för 10 GB. Åh, söt obegränsad data, vi saknar din mjuka famn redan.

[Tack, Wyatt och Peter]

Motorola Droid 3 upp för beställning, hjälper till att inleda Verizons nya data planer ursprungligen visades på Engadget on Wed, 7 juli, 2011 05:34:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Verizon | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar