torsdag 7 juli 2011

Ej till salu: Varje PlayStation 2-spel som någonsin gjorts, förseglas och i nyskick

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/07/07/not-for-sale-every-playstation-2-game-ever-made-sealed-and-in/:
Köpte du Zone of the Enders bara för att få i demoversionen av Metal Gear Solid 2. Har du kalla halv din gata att gå med dig i en omgång TimeSplitters? Skulle inte du har haft din PlayStation 2 -spel mycket mer om du bara hade lämnat dem förseglade på hyllan? Det är ögat vattnas prestation samlare Ahans76 har uppnått, spendera det senaste decenniet fyllningen första upplagan (endast med Sony hologram bifogas) titlar i en bokhylla och ståndaktigt vägra att öppna dem. I en intervju med PlayStation Samlande (träff källan länken nedan) han avslöjar mycket om insamlingen men inte nämner, om han någonsin öppnat sin PlayStation 3 . Det skulle verkligen vara ett sätt att hålla ditt kreditkort säker .

Ej till salu: Varje PlayStation 2-spel som någonsin gjorts, förseglas och i nyskick ursprungligen visades på Engadget on Wed, 7 jul 2011 00:07:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa PlayStation Collector | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar