torsdag 7 juli 2011

Exec: Wii U anländer efter April 1, 2012

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/fLBP0SrHTOI/:


Även om hans uttalande skulle kunna vara ett utstuderat prima aprilis skämt, uppgav Nintendo COO Reggie Fils-Aime att Wii U skulle komma efter den 1 april 2012 och skulle samexistera på marknaden tillsammans med Wii, DSi, och 3DS. I en Forbes intervju Fils-Aime säger att de två stora Nintendo -konsoler skulle vara på marknaden samtidigt tills de sluta stödja den snabbt åldrande ursprungliga Wii.

Wii U, meddelade på E3 i år , kommer att bestå av en HD-konsol och en unik handhållen styrenhet med pekskärm. Hela paketet är kompatibelt med äldre Wii-spel och HD-grafik och snabb processor bör ta med Nintendo tillbaka till gudavärlden av high-end hem konsoler nu befolkas av PS3 och Xbox 360.

Fils-Aime gjort klart att Wii U controller är inte en "tablet" men ett nytt sätt att interagera med nya och välbekanta spel. Till exempel kan användarna skicka en närvarande kör spelet från TV till styrenheten, så att föräldrar eller betydande andra att titta på Extreme Makeover: Home Edition, medan spelaren fortsätter att spela.

via BGR



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar