tisdag 2 augusti 2011

Engadget är tillbaka till skolan 2011 tävlingar: vi ger bort $ 3,000 värde av redskap ... 15 gånger!

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/02/engadgets-back-to-school-2011-sweepstakes-were-giving-away-3/:

Tillbaka när många av oss var förberedelser för att kunna gå tillbaka till skolan, var inköpslista fylld med bärbara datorer (den typ utan batteri), pennor (läs: inte en penna), och några pennor dussin (old-school # 2s att krävs manuell slipning). Kanske, kanske skulle vi ha en ny grafräknare att se fram emot, men om vi någonsin såg "smart" och "telefon" i samma mening, det var förmodligen i ett handskrivet meddelande från mamma bad oss att sluta göra lång- fjärrsamtal på fasta telefon.

Nu, tillbaka till skolan innebär att plocka upp extra skift på jobbet för att betala för nya datorer, kameror, smartphones, e-läsare, och tablets - för att inte nämna dem som ännu-skyhöga priser förlag är befallande för läroböcker på högskolan butiken. Vi vill lindra en del av denna börda - för några av er, åtminstone. I år har vi samarbetar med ledande tillverkare i nästan varje kategori för att ge dig en episk giveaway, komplett med alla de produkter vi nämnde ovan, plus en hel del mer! Lyckliga vinnare kommer att erhålla en Engadget-märkt väska, överfyllda med de senaste tech utrustning. Hoppa förbi paus för fullständig genomgång av priser, tillsammans med instruktioner för att föra in våra tillbaka till skolan giveaway.

Fortsätt läsa Engadget är tillbaka till skolan 2011 tävlingar: vi ger bort $ 3,000 värde av redskap ... 15 gånger!

Engadget är tillbaka till skolan 2011 tävlingar: vi ger bort $ 3,000 värde av redskap ... 15 gånger! publicerades ursprungligen på Engadget sön, 2 aug 2011 12:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar