tisdag 2 augusti 2011

Sonys tv-reform för att börja "omedelbart" kan innebära samarbete med andra företag

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/01/sonys-tv-reform-to-begin-immediately-could-involve-partnerin/:
Det har varit ett år. Särskilt om du är Sony. Samma företag som är stirrar på en $ 171.000.000 prislapp på grund av en oförglömlig PSN brott och ett omfång av dåliga nyheter detaljerad i sin senaste resultatrapport står nu inför den skrämmande uppgiften att reformera sin flaggning TV-division. "Kurs, Sonys fortfarande flytta gobs av paneler, men enligt finanschef Masaru Kato," marknader mognar och priskonkurrensen är hård "i avancerade nationer. Mr Kato talade nyligen öppet med The Nikkei (länkad nedan, prenumeration krävs) och konstaterar att företaget siktar på att vända sin tv-verksamhet "i en som kan vara lönsamt även om vi inte driva volym." För att göra det, är hela plattformen som tittade på - "ingen sten kommer att lämnas ovänd" - och han nämnde att partnerskap med andra företag kommer att beaktas. Åh, och om du trodde att du skulle få vänta en fjärdedel eller två för att se eventuella förändringar har en lyssna på detta: "Även om vi ännu inte har beslutat hur man ska presentera planerna kommer de att genomföras omedelbart." Attaboy!

Sonys tv-reform för att börja "omedelbart" kan innebära samarbete med andra företag som ursprungligen visades på Engadget på måndag, 1 Aug 2011 22:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Reuters | källa Nikkei | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar