tisdag 2 augusti 2011

Honeycomb Beta Update nu tillgängliga för Logitech Revue, bara intrepid behöver ansöka

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/02/honeycomb-beta-update-now-available-for-logitech-revue-only-the/:
Logitech Revue användare är att vakna upp till några spännande nyheter idag, eftersom de kan äntligen köra Honeycomb på tv - om man är modig nog att prova. Som väntat har folk över på GTVHacker läckt sina Android 3,1 beta uppdatering för den nyligen diskonterade set-top-box, nu tillgänglig för nedladdning och Flash utan att ens kräva en rot . Du kan hitta alla nödvändiga detaljer och hämtar vid källan länken, men du måste registrera sig med platsen att göra det. Det är också värt att notera att uppdateringen är fortfarande i en buggy, beta fas av utveckling, och att när du uppgraderar, kan du inte kunna gå tillbaka. Om du är villig att dansa med fara, låt oss veta hur du fare.

Honeycomb Beta Update nu tillgängliga för Logitech Revue, bara intrepid behöver ansöka ursprungligen visades på Engadget tis, 2 augusti 2011 02:49:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Android Central | källa GTVHacker | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar