tisdag 2 augusti 2011

Internet Archive grundare vill samla in alla böcker som någonsin publicerats

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/01/internet-archive-founder-wants-to-collect-every-book-ever-publis/:
Inte deprimerad nog ännu om det förestående död ut ? Detta kan hjälpa: Brewster Kahle, karlen bakom Internet Archive, är i färd med att samla ihop alla böcker som någonsin publicerats för säker lagring mot en framtid där förekomsten av digitala media har helt devalverat fysisk texter - det är en kanske inte kan nås mål, medger han, men Kahle: s lager ligger för närvarande på 500 tusen böcker och växer snabbt Associated Press beskriver företaget som något som mer liknar The Svalbard Global Seed Vault än. Library of Congress - dessa böcker är inte sparas för utlåning, de är re sparas för framtiden. Om du läser det här Brewster, rekommenderar vi att du registrerar dig för en Amazon Prime-konto. De fraktkostnader verkligen kan lägga upp snabbt.

Internet Archive grundare vill samla in alla böcker som någonsin publicerats ursprungligen visades på Engadget på måndag, 1 augusti 2011 22:50:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Yahoo News | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar