tisdag 2 augusti 2011

GameStop ger digital nedladdning inköp till butikerna, vilket innebär att den detaljhandel cirkeln

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/02/gamestop-brings-digital-download-purchases-to-stores-thus-compl/:
I en del konstiga alternativt universum, det är så detaljhandeln är gjort: du går in i en butik, köpa en kupong för en digital produkt, och sedan hämta den. Det är en modell som GameStop är heltäckande genom att erbjuda digitala köp PC-spelet genom sina butiker. Det finns vissa fördelar att köpa från en tegel och murbruk plats - för en sak kan kunderna använda handeln med krediter för sina inköp. Och de som förbeställer en digital kopia av Deus Ex: Human Revolution - det första spelet som erbjuds genom denna modell - kommer att få några extra inklusive nedladdningar av tidigare poster i serien. Bara vara uppmärksam på popup-fönster - de är vägen sämre i verkliga livet.

Fortsätt läsa GameStop ger digital nedladdning inköp till butikerna, vilket innebär att den detaljhandel cirkeln

GameStop ger digital nedladdning inköp till butikerna, vilket innebär att den detaljhandel cirkeln ursprungligen visades på Engadget tis, 2 Aug 2011 03:35:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Yahoo News | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar