tisdag 2 augusti 2011

Nokia och Microsoft är värd särskild händelse 17 augusti båda företagen kommer att ge sina löften

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/01/nokia-and-microsoft-hosting-special-event-august-17th-both-comp/:
Mellan "oavsiktlig" avslöjandet av Sea Ray , tillkännagivandet av Fujitsus Mango enhet , och mindre än stellar Q2 Nokia hade, tar det inte en massa galna spekulationer att förmoda att Stephen Elop är riktigt ivriga bävern att säkerställa det ska få ut det mesta av sin nyfunna äktenskap med Microsoft så fort som möjligt. Således höra ord av en särskild händelse kastas i början av Gamescom , en årlig spel konferens i Tyskland, är definitivt ett gott tecken, enligt tryck inbjuder skickas ut idag, partiet - lovar - att hållas den 17 augusti "spännande åtgärder och överraskningar", och vi är rätt säkra på att de inte menar en gratis t-shirt. Så tillsammans med oss ​​att bestämma vad dessa överraskningar är, men snälla ... Försök inte svårt.

Nokia och Microsoft är värd särskild händelse 17 augusti båda företagen kommer att ge sina löften publicerades ursprungligen på Engadget på måndag, 1 augusti 2011 17:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa theUnwired | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar