tisdag 2 augusti 2011

Nya Android trojan kan spela in telefonsamtal, utsätta din pinsamma prata fantasi baseboll

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/08/02/new-android-trojan-can-record-phone-calls-expose-your-embarrass/:
Malware Behörigheter Mobil malware är inget nytt, särskilt för Android-användare som har utbildat sig att navigera ibland skumma bakgator av marknaden. Det fina folket i Kalifornien Technologies kom över en intressant ny trojan dock att gör något något mer enerverande än max ut ditt kreditkort - det spelar in dina samtal. Det finns inga bevis för att detta verkligen har funnit sin väg ut i naturen ännu, men det är fullt möjligt att vissa skändlig utvecklare kan fånga upp ditt samtal och ladda upp dem till en fjärrserver. Självklart skulle det ha inte mycket intresse för din traditionella it-skurk, men misstänksam betydande andra och företagens spioner kunde ha ett fält dagen med sådan kapacitet. Allt vi kan göra är att föreslå dig vara vaksamma och upprätthålla en hälsosam dos av paranoia om alla program på telefonen.

Nya Android trojan kan spela in telefonsamtal, utsätta din pinsamma fantasi baseboll prata ursprungligen visades på Engadget sön, 2 aug 2011 11:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Pocket nu | källa CA Technologies | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar