tisdag 2 augusti 2011

Någon gjorde slutligen ett tillägg till webbläsaren som hjälper dig hitta de Noise Tab Göra

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/VKEpCZETB9A/:

Du vet vad som verkligen maler mina växlar? Med 15 flikar öppna och en att spela musik och inte veta vilket som är att spela musik och att behöva bläddra igenom alla flikar för att hitta en som spelar musik för att döda det eftersom det är att göra dig galen och med den tid du " dödat det du har förlorat koll på vad du arbetade med i första hand så du måste tummen igenom alla flikar igen bara för att komma tillbaka till ditt arbete och vid den tiden du inte kan arbeta eftersom du redan kastat DIN LAPTOP AV EN SIX STORY FÖNSTER.

Detta bullriga flik sak buggar mig så mycket så att månader sedan jag frågade universum i bön, "Kan någon göra ett tillägg till webbläsaren som talar om för dig / dödar beroende fliken väsnas?" Ja det ser ut som min begäran har besvarats slutligen, i form av Mute Tab Chrome förlängning.

Skapad av Jared Sohn , skannar Mute Tab webbsidor för embed plugin HTML-taggar som kan göra ljud som <object>, <APPLET>, <Audio> eller <video> och ändrar ikonen på fliken eventuellt felande sidan till Mute Tab noten ikonen. Du kan sedan stänga av applikationen genom att högerklicka på sidan och välja Mute, som antingen stänger den medan den spelas upp (Safe) eller stänger av plugin (osäkra).

Tyst Tab kan du också bläddra ner till de exakta detaljerna om vad som flikar kan väsnas genom att klicka på Stäng flik-ikonen i din webbläsare bar, visar vad taggar kan vara den skyldige på varje sida. Tyvärr finns det inget sätt att stänga av en Flash spel utan att stänga ner spelet helt och hållet (Tyvärr Farmville fläktar).

Även om det är fortfarande omöjligt att säga exakt flikar gör buller (på grund av plugins som Flash delade instanser i Chrome), är stum Tab ett ädelt försök att lösa # firstworldproblem med åtminstone ge dig en partiell lösning för att hela "kasta dina bärbar dator ut genom ett fönster "sak. Ingen orsak.

Via: Gizmodo


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar