lördag 10 september 2011

AT & T filer svar DOJ passa, säger lagstiftarna helt enkelt inte förstår

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/10/atandt-files-response-to-doj-suit-says-regulators-just-dont-unde/:
AT & T & T
Det är ingen hemlighet eller överraskning att AT & T är missnöjd med justitiedepartementet: s beslut att försöka blockera dess sammanslagning med T-Mobile . Men att utfärda offentliga uttalanden är en sak, officiellt arkivering papper i domstol är en annan. Ma Bell lämnade in ett 25-sidigt dokument hävdar att justitiedepartementet hävdar utgör en missuppfattning av marknaden och avfärdar konkurrens från "innovativa uppkomlingar," som MetroPCS och US Cellular . AT & T: s jurister påpeka att T-Mo, för närvarande den fjärde största leverantören, har förlorat kunder i flera år och det är tyska moderbolag får inte vara benägna att investera mycket i att förbättra den. Däremot har AT & T spenderade $ 30 miljarder de senaste två åren för att stärka nätverket kvalitet och kapacitet, men ändå kämpar för att hålla jämna steg med efterfrågan. Vi kan inte säga argumenten är utan giltighet, men regeringens rädsla för en marknad som domineras av bara tre bolag med lite incitament för innovation och pressa priserna också verkar välgrundad. Tja, får ståt officiellt igång den 21 september då US District Court utfrågningar börja.

AT & T filer svar DOJ passa, säger lagstiftarna helt enkelt inte förstår ursprungligen visades på Engadget , lör, 10 Sep 2011 00:46:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Associate Press | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar