lördag 10 september 2011

Det ryktas om specifikationer för Nikons Mirrorless Kameror

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/X7NbEqBt-6g/:
nikon-evil-mount-patent

Alla coola kids kommer mirrorless dessa dagar. Micro 4 / 3 kameror som E-PL3 och komprimerar lyx som X100 börjar ta marknadsandelar som format mognar och människor ser fördelarna. Men Canon och Nikon, den stora krigförande jättar fotografi, har ännu inte tillkännage några planer. När allt deras spegel-rika DSLR linjer sälja ett ton. De vill inte göra sitt drag för tidigt. Men Nikon kan vara redo att gå först.

Nikon Rumors har fått vantarna på vad den anser är ganska legit specifikationer för Nikons kommande mirrorless linje . Enligt deras tips kommer de första två kameror kallas V1 och J1. V1 kommer att vara högre-end modell, med en högupplöst EVF och en multi-tillbehör port. Den J1 kommer att ha en inbyggd blixt istället för hamnen. Båda kommer att vara 10,1 megapixel med 3-tums LCD-skärmar, och kommer att vara kompatibla med en ny linje av linser, CX-systemet.

Vi såg en läckt bild på sensorn , och 2.7x grödan omständighet som verkar fungera med det, men verkligen att skottet skall vara där de fick den informationen. Det har också förekommit några intressanta patent under det senaste året eller så. Tidigt fanns en mirrorless systemet specced och illustreras i genomskärning , sedan såg vi ett patent på en ny typ av motoriserad zoom . Förmodligen V1 och J1 kommer att ha en funktion eller två som inte delas av deras konkurrenter och att zoom kan vara en av dem.

Kommer folk köpa in en första generationens Nikon systemet när M4 / 3 system är på väg in sin tredje generation, och system som Sony NEX blir mer och mer övertygande? Kamerorna kommer att tala för sig själva. Inga ord om datum ännu.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar