lördag 10 september 2011

LG Marquee fångades på dolda kameran, detta är Sprints Optimus Black?

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/09/lg-marquee-caught-on-candid-camera-is-this-sprints-optimus-bla/:
Är detta ett fall av smartphone identitetskris, eller bara en repurposed chassi? Hur det än må vara, LG: s fick en Marquee lur redo att stötta upp Sprints kommande line-up. Den läckte skott kommer artighet av en numera privat video fläckig av Android Central, och togs på ett Dallas-baserade Radio Shack Business Summit. Det framgår av en Mr Blurrycam skärm mössa på displayen som telefonen för tillfället är att köra en vanilj bygga av Gingerbread och sport en minimalistisk design som är påminner om Optimus Black . Vi kan inte vara säkra på de två är faktiskt tvillingar, dock att läckt roadmap angav ett Stateside oktober båge för Optimus Black - det kan helt enkelt vara ett döpa om nu nätverket.

LG Marquee fångades på dolda kameran, detta är Sprints Optimus Black? ursprungligen visades på Engadget fre, 9 september 2011 21:02:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink SprintFeed | källa AndroidCentral | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar