lördag 10 september 2011

Forskare bygger WiFi hunter-killer drone och kalla det Skynet ... Viene tormenta!

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/10/scientists-build-wifi-hunter-killer-drone-and-call-it-skynet/:
Man skulle kunna tro forskarna skulle förbjuda vissa namn för sina uppfinningar - Du skulle inte tas på allvar om din superdator hette HAL 9000 , WOPR eller Proteus IV skulle du? Tja, ett team från Stevens Institute of Technology lyssnar inte, för det är att utveckla en antenn drone och kalla det Skynet. En Linux-burk, fastspänd på en Parrot AR Drone , kan flyga inom räckvidden för ditt trådlösa hemnätverk och elektroniskt attackera den från luften. Även internet-only attacker kan spåras till viss del drone-attacker är svåra att upptäcka förrän det är för sent - du måste fånga den i handling och jaga bort det med en långskaftad gaffel, eller något. Teamet arbetar med att förfina tekniken för att göra det billigare än $ 600 för närvarande kostnader och råd att folk hårdfört deras inhemska trådlös säkerhet. Vi råder de slutar driver oss allt närmare mot Robopocalypse.

Forskare bygger WiFi hunter-killer drone och kalla det Skynet ... Viene tormenta! ursprungligen visades på Engadget , lör, 10 Sep 2011 05:58:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Crave | källa Skynet Paper (PDF) | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar