lördag 10 september 2011

Sätt Coin: Teagueduino lödfritt kretskortet

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/10/insert-coin-teagueduino-solderless-electronic-board/:
I Sätt Coin, tittar vi på en spännande ny teknik projekt som kräver finansiering innan den kan slå produktion. Om du vill slå upp ett projekt, vänligen skicka oss ett tips med "Insert Coin" i ämnesraden.


Vi har sett Arduino plattformen används för att göra några mycket, mycket coola saker . Du kan plocka upp en av dessa otroligt mångsidig contraptions för väl under 100 spänn , sätta den inom räckhåll för hela spektrat av avancerad hårdvara utvecklare. Men så enkelt som det kan vara att använda för lutande tekniskt, det finns fortfarande en hel del programmering krävs, och du behöver antagligen känna dig runt en lödkolv också. Den Teagueduino syftar till att förenkla processen och ersätter skrämmande kod med enkla rullgardinsmenyer, som du kan justera i realtid, vilket ger dig omedelbar feedback när du gör justeringar till din "kodning" hantverk. Den andra pusselbiten är Teagueduino styrelsen själv, som innehåller snapin-aktiverade in-och utgångar (ja, det betyder att du kan lämna finger-smältande lödkolv till proffsen).

Den hårdvara / mjukvara duo gjorde först ett framträdande i våras, men det bara dök upp på kicken, vilket innebär att Teagueduino kunde göra sin väg till ett DIY-projekt nära dig inom en inte alltför avlägsen framtid. Tyvärr är det inte billigt - du måste löfte $ 160 för att få en färdigmonterad kit, medan 260 $ ger extra I / O-plintar. Den Teagueduino är nästan halva tiden av sin $ 22.000 bidrag mål med 27 dagar kvar att gå, och om allt går enligt plan, bör du ha ditt kit senast i november. Hoppa förbi paus för en översikt med designers.

Fortsätt läsa in Coin: Teagueduino lödfritt kretskortet

Sätt Coin: Teagueduino lödfritt kretskortet publicerades ursprungligen på Engadget , lör, 10 Sep 2011 00:00:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa Kicken | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar