lördag 10 september 2011

Nya Mediaroom kunder att få Microsofts TV-plattform överallt i år

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/09/new-mediaroom-clients-to-bring-microsofts-tv-platform-everywher/:
Windows Media Center med hjälp Mediaroom 2,0
De dagar att vara bunden till en traditionell TV att titta på dina favoritprogram blir mindre och mindre av en dröm - åtminstone för Mediaroom 2,0 användarna, som de som prenumererar på AT & T U-verse. Det har inte ens ett helt år sedan Xbox 360-ägare var först kunna lansera ett U-Verse blad att titta på TV, men det har varit ungefär nio månader när vi först hörde rykten om Mediaroom klienter för Windows Media Center (aka Monaco) skulle Silverlight (alias Taos) och Windows Phone (aka Rom) ser dagens ljus. En färsk post på William Zhangs blogg, en Microsoft-medarbetare, bekräftar de rykten kodnamn förutom att ge oss anledning att tro dem som använder Mediaroom 2,0 programvaran fortfarande kanske inser de tre skärmen drömmen i slutet av 2011 trots allt.

Nya Mediaroom kunder att få Microsofts TV-plattform överallt i år publicerades ursprungligen på Engadget fre, 9 sep 2011 23:24:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink Den digitala livsstilen | källa MSDN Mediaroom blogg | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar