lördag 10 september 2011

Efter Ice Cream Sandwich Levereras ... Jelly Bean

Intressanta nyheter på url:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/hFMFClSqUk4/:
jellysmall2

Om du har legat vaken på nätterna och undrar vad som välsmakande behandla kommer att följa Sandwich glass i Googles söta parad av Android versioner, tillåt mig att ställa dig till mods. Enligt en "pålitlig källa" talar med här är min nästa, det kommer att bli Jelly Bean .

Ännu viktigare, säger denna källa att en del av "omvälvande saker" som skulle hit med ICS har nått ut till Jelly Bean. Det är inte välkomna exakt nyheter - inte att vi faktiskt visste exakt vad som skulle komma. Å andra sidan måste de fartyg någon gång, och Schmidt har precis bekräftat att oktober-november är det fönster som de siktar på.

Excising några av peskier funktionerna är nog hur de lyckats spika datum ner så semi-exakt, men jag gissar att de stora funktionerna diskuteras ( sammanslagning av tablet och mobila grenar av Android släktträd) kommer huvudsakligen att vara intakt.

Beroende på vad de levereras med, kan detta tryck att släppa vara antingen bra timing eller extremt dålig timing. Om det är en spännande release, kan de se en fin bula i försäljningen för semester. Å andra sidan verkar alla ganska säker på att IPAD 3 är på väg kommer januari eller februari. Om den häftiga funktioner från ICS är försenade förflutet som kommer möjligheten har kommit och gått.

Vi vet mer när Google släpper mer information om ICS nästa månad. Kanske kommer de även svara på frågor rakt ut om vad som ingick inte. Om vi ​​får en chans, vi ber.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar