lördag 10 september 2011

Smozzy skuggar T-Mobile data planer, levererar mobila webben över text

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/10/smozzy-dodges-t-mobile-data-plans-delivers-mobile-web-over-text/:
Betala dina mobila Internet Data kan vara en sådan dra på plånboken. Lyckligtvis finns det Android Apps som Smozzy som kommer få dig bort från dyr nivåer, och på den information motorvägen via text - inga dataplan krävs. Du måste vara medlem i Magenta brigaden att använda den, och du behöver en obegränsad meddelandetjänster plan, men efter det bör det vara jämn segling och lite extra väntetid. Hittills är den väl omdömet app bär fortfarande sin beta-tagg, och har bara testats på Nexus S och T-Mobile G2. Låt inte ett litet trådlöst experimenterande stoppa dig från att njuta av kryphål, att utnyttja internet. Något säger oss att den här lösningen kanske inte är tillgängliga för länge. Hit upp källan länken nedan för att provköra SMS'd nätet för dig själv.

Smozzy skuggar T-Mobile data planer, levererar mobila webben över text ursprungligen visades på Engadget , lör, 10 Sep 2011 14:41:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink ExtremeTech | källa Android Market | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar