torsdag 15 september 2011

AT & T Foundry innovationscentrum öppnar sina dörrar i Palo Alto för att hjälpa devs gör vad de gör

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/15/atandt-foundry-innovation-center-opens-its-doors-in-palo-alto-to-h/:
Vi har hört talas om att hänga med i Joneses, men det blir löjligt. Först var det Verizon , sedan Vodafone , och nu Ma Bell - med hjälp från Ericsson - har byggt ett innovationscentrum i Silicon Valley. Det nya centret fullbordar triumvirat av AT & T Foundry anläggningar (de andra två är i Texas och Israel), och är en del av bolagets strategi för att påskynda processen att utveckla och leverera nya produkter till sina kunder. Just nu finns det över 100 projekt i utveckling i Palo Alto, och AT & T är ute efter att lägga till fler. De som är utvalda att få tillgång till AT & T: s nätverk och expertis för att säkerställa att nya projekt leka trevligt med alla av företagets växel, och det är redan producerat ett par saker som var utställda på centrets invigning. Vill du ha en smygtitt på vad som finns i AT & T: s innovation pipeline? Läs vidare förbi paus för att få det.

Fortsätt läsa AT & T Foundry innovationscentrum öppnar sina dörrar i Palo Alto för att hjälpa devs gör vad de gör

AT & T Foundry innovationscentrum öppnar sina dörrar i Palo Alto för att hjälpa devs göra vad de gör ursprungligen visades på Engadget on Wed, 15 Sep 2011 07:31:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | E-post

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar