torsdag 15 september 2011

McAfee och Intel partnern upp för att sätta stöldskydd tech i Ultrabooks

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/14/mcafee-and-intel-partner-up-to-put-anti-theft-tech-in-ultrabooks/:
Intel Anti-Theft
Intel har länge erbjudit hårdvarubaserade nivå stöldskydd teknik , främst för sina företagskunder. Men, eftersom användarna blir allt mer rörliga, har behovet av att utvidga de skydd som i genomsnitt konsumenterna blir mer och mer uppenbar. McAfee samarbetar med Chipzilla för att skapa en konsumentvänlig programpaket som kommer att interagera med chip-nivå stöldskydd Tech som ska packas i varje Ultrabook . Detaljer om programvaran är ganska smal för tillfället, men vi vet att det kommer funktionen fjärrlåsning, fjärradering och plats spårning för att hjälpa dig att återställa dyrbar lappy och hålla dina personliga uppgifter ur händerna på odåga brunnar . Sviten kommer att börja levereras tillsammans med den lilla bärbara datorer nästa år, men medan du väntar, kolla in PR efter pausen.

Fortsätta läsa McAfee och Intel partnern upp för att sätta stöldskydd tech i Ultrabooks

McAfee och Intel partnern upp för att sätta stöldskydd tech i Ultrabooks publicerades ursprungligen på Engadget on Wed, 14 Sep 2011 18:01:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar