torsdag 15 september 2011

Dyson intron Hot AM04, syftar till att förändra spelet uppvärmning av bostäder (video)

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/14/dyson-intros-hot-am04-aims-to-change-the-home-heating-game-vid/:
Lämna det till James Dyson att ge ditt vanliga hushållsapparater en ny spinn. Ikväll i New York City, tog Mr Dyson på scenen för att ordentligt avtäcka sitt senaste gizmo - de $ 399,99 Dyson Hot AM04. Som namnet antyder är detta företagets senaste fläkt Air Multiplier , men med ett keramiskt kol värmeelement för att hålla tårna toasty. På dessa tryckande sommardagar kommer du att kunna få ditt rum ner till en kylig 32 grader Fahrenheit, och när vintern är kylan träffar, kommer du att kunna slå 99 grader -. Caliente Enheten är utformad för mycket som en jet vinge, vilket luft från botten grillar och förstärker det sex gånger som det svävar ut genom kanalerna.

Intressant nog, vi veta att värmeelementet håller sig på en förinställd temperatur, mäter i rummet tills den når den nivå som du säger det till. Som man kan förvänta sig, vänder en inbyggd säkerhetsmekanism det hela av om den välter. Med sin tiltbar bas eller en medföljande IR- fjärrkontroll, kommer du att kunna ändra temperaturen kan du välja mellan tio fläkthastigheter och ställ in den i en svängning läge. Ännu bättre, håller fast fjärrkontrollen magnetiskt till toppen av enheten - perfekt om du är benägen att förlora saker. Det är för närvarande tillgänglig i vitt eller silver direkt från Dyson (även om en avlägsen mindre version tippas för dem som vill spara några tior), och du hittar mer information i PR förbi paus.

Fortsätt läsa Dyson intron Hot AM04, syftar till att förändra spelet uppvärmning av bostäder (video)

Filed under:

Dyson intron Hot AM04, syftar till att förändra spelet uppvärmning av bostäder (video) ursprungligen visades på Engadget on Wed, 14 Sep 2011 21:59:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar