torsdag 15 september 2011

TomTom lanserar ZE Live navigationssystem för att mäta EV batteri juice, håller dig Truckin

Intressanta nyheter på url:http://www.engadget.com/2011/09/15/tomtom-announces-z-e-live-navigation-system-to-measure-ev-batte/:
Det finns inget värre än att gå till en sena chili hunden springa bara för att hitta din EV sög torka i 7-11 parkeringsplats. För att minska sk "range-ångest," det är Carminat TomTom ZE Live, en in-dash navigationssystem som inte bara ger föraren från att gå vilse, men erbjuder också en visuell hur mycket ström som finns kvar. Att nöja sig med det gröna temat, ger enheten den mest miljövänliga och effektiva rutter (med närliggande laddstationer) - lämnar förare må bra om att sätta gasen i botten. NAV kommer förgräddade i alla framtida Renault Fluence serat - men vi skulle inte bli förvånad att se andra EV tillverkare genomföra liknande tillägg i framtiden. Kolla in hela PR efter pausen.

Fortsätt läsa TomTom lanserar ZE Live navigationssystem för att mäta EV batteri juice, håller dig Truckin

TomTom lanserar ZE Live navigationssystem för att mäta EV batteri juice, håller dig Truckin ursprungligen visades på Engadget on Wed, 15 Sep 2011 03:51:00 EDT. Se våra villkor för användning av foder .

Permalink | källa TomTom | Tipsa | Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar